Cloze Test 32

Directions: (1-10) In the following passage there are blanks, each of which has beennumbered. These numbers are printed below the passage and against each, five words/phrases are suggested, one of which fits the blank appropriately. Find out the appropriate word/phrase in each case.

 

Singapore is the (1) education (2) in Asia, offering (3) education (4) at all (4) to local and international students. (6) on the strengths and international (7) of Singapore (8) the Singapore government is (9) promoting and developing the educatiion industry in Singapore for all interantional students from (10) the world.

 

1) a. unique             b. legendary       c. striking         d. proven           e. premier

2) a. hub                  b. window           c. prospect      d. network          e. country

3) a. demanding      b. career             c. quality         d. basically         e. prosperous

4) a. atmosphere     b. environment   c. system        d. opportunities   e. privilege

5) a. infrastructure   b. corridors         c. stream        d. networks          e. levels

6) a. multiplying       b. feeding           c. building       d. spreading        e. holding

7) a. recognition      b. dynamism       c. record         d. track                e. exposure

8) a. educating        b. syllabus          c. institutions   d. management   e. division

9) a. mainly             b. actively           c. vastly           d. thoroughly       e. intentionally

10) a. within            b. around            c. over             d. along               e. covering
Answer

Answers –

1.e       2.a       3.c       4.d       5.e       6.c       7.a       8.c       9.b        10.b

Leave a Comment

Your email address will not be published.